TE Connectivity  je jedna od prvih tvrtki u svijetu koja je usvojila tehnologiju spajanja, ovješenja i zatezanja niskonaponskih nadzemnih kabelskih snopova od njihovog samog početka ugradnje (sredinom 50- tih godina prošlog stoljeća). Od tada, naš kontinuirani napor u istraživanju i razvoju rezultirao je najnaprednijim tehničkim i tehnologijskim rješenjima, udovoljavajući pri tome zahtjevima moderne koncepcije mreža, pogona i održavanja. Naši proizvodi uspješno se koriste u distribucijskim poduzećima širom svijeta uključujući: antarktička, pustinjska i tropska klimatska područja.

Uz pomoć TE Connectivity stezaljki za probijanje izolacije, kućni priključci mogu se spojiti na glavnu mrežu bez iskapčanja, uz maksimalnu sigurnost montera.

Naše ovjesne i zatezne stezaljke konstruirane su tako da odgovaraju najvećem broju tipova nadzemnih kabelskih snopova, a u skladu s europskom normom HD 626, bez obzira dali je vodič izoliran s XLPE, PE ili PVC izolacijom. Kompletan spojni i ovjesni pribor je ispitan u skladu s novom europskom normom za spojni i ovjesni pribor EN 50483.

Za ovaj program kupcima nudimo slijedeće glavne linije proizvoda:

  1. Izolirane vodonepropusne stezaljke za probijanje izolacije, 1,5 mm2 do 150 mm2
  2. Izolirane vodonepropusne spojne čahure i stopice, 4 mm2 do 150 mm2
  3. Pribor za spajanje, izoliranje i zaštitu mreža
  4. Pribor za zatezna i nosiva ovješenja
  5. Alati za ugradnju i oprema