Kabelski pribor

Kabelski pribor 1-245 kV

Pod već dobro poznatom robnom markom Raychem nudimo široku paletu kabelskog pribora za sve tipove i konstrukcije kabela nazivnih napona 1,2 kV do 245 kV.

Više informacija

Odvodnici prenapona 1-800 kV

Pod već dobro poznatim robnim markama Raychem i Bowthorpe EMP nudimo široku paletu metaloksidnih odvodnika prenapona s polimernim i keramičkim kućištem nazivnih napona 1 kV do 800 kV.

Više informacija
Izolacijski sustavi naslovna

Izolacijski sustavi 1-123 kV

Nudimo kompletnu liniju proizvoda kako za izoliranje i zaštitu elektroenergetskih postrojenja od utjecaja životinjskog i biljnog svijeta, tako i za zaštitu ptica i malih životinja od strujnog udara.

Više informacija
Izolatori naslovna

Izolatori 1-1.100 kV

Za veliki broj primjena u SN, VN i UVN elektroenergetskim mrežama nudimo široku paletu kompozitnih i hibridnih izolatora za nazivne napone do 1.100 kV.

Više informacija
spojni i ovjesni pribor naslovna

Spojni i ovjesni pribor 1-1.200 kV

Cjelovita linija spojnog i ovjesnog pribora pokriva najveći broj primjena u NN, SN i VN podzemnim i nadzemnim mrežama, transformatorskim stanicama, sustavima uzemljenja, željezničkim infrastrukturnim postrojenjima i ostalim industrijskim primjenama.

Više informacija

Pribor za mreže javne rasvjete

Već više od 60 godina distribucijskim poduzećima, gradovima i operatorima mreža javne rasvjete isporučujemo kabelski pribor i priključne kutije za ugradnju u rasvjetne stupove i za druge primjene.

Više informacija
zeljeznica naslovna

Proizvodi za željeznicu

Naša linija pouzdanih i visokokvalitetnih proizvoda uključuje proizvode i rješenja za željeznice koja optimiraju protok energije, povećavaju udobnost putnika i osiguravaju pouzdanost mreža.

Više informacija