2_NN kabelski pribor

U niskonaponskim primjenama, pouzdanost, sigurnost i jednostavnost ugradnje ključ su za održavanje učinkovitosti i visokih radnih svojstava mreža.

Svojim kupcima nudimo tehnologiju i rješenja koja, ne samo da udovoljavaju navedenim potrebama, već su dizajnirana i za rješavanje najkompliciranijih tehničkih i sigurnosnih zahtjeva. Od vatrootpornih spojnica pa do spojnica za ugradnju pod naponom, TE Connectivity  kabelski pribor za niskonaponsku primjenu dizajniran je da bi ostvario dugi životni vijek u pogonu uz ekstremne utjecaje okoliša.

Kupcima nudimo različite konstrukcije kabelskih završetaka i spojnica u različitim tehnologijama:

Toploskupljajući završeci i razdjelne kape

Toploskupljajući završeci i razdjelne kape za 1- do 5- žilne plastične i uljne kabele presjeka 2,5 – 400 mm2, s ili bez armature ili električne zaštite. Završeci se isporučuju s ili bez vijčanih kabelskih stopica za priključak Al ili Cu vodiča na energetska postrojenja

1
2

Toploskupljajuće ravne i odvojne spojnice

Toploskupljajuće ravne i odvojne spojnice za 1- do 5- žilne plastične, uljne ili gumom izolirane kabele presjeka 1,5-400 mm2, s ili bez armature ili električne zaštite. Spojnice se isporučuju s ili bez vijčanih čahura za spajanje aluminijskih ili bakrenih vodiča.

Toploskupljajuće naponski postojane izolacijske kape

Toploskupljajuće naponski postojane izolacijske kape za 4- žilne plastične i uljne kabele presjeka 4-300 mm2, s ili bez armature ili električne zaštite.

Gelom punjene ravne i odvojne spojnice i servisne manšete

Gelom punjene ravne i odvojne spojnice i servisne manšete za 1- do 5- žilne plastične kabele bez armature ili električne zaštite, presjeka vodiča 1,5 – 25 mm2. Spojnice se isporučuju s ili bez vijčanih čahura ili stezaljki za spajanje aluminijskih ili bakrenih vodiča.

Gelom punjene ravne i odvojne spojnice i servisne mansete
Gelom punjene ravne i odvojne spojnice i servisne mansete 2

Zaljevne spojnice ravne i odvojne

Zaljevne spojnice ravne i odvojne za 1- do 5- žilne plastične i uljne kabele, s ili bez armature ili električne zaštite, presjeka vodiča 1,5 – 240 mm2. Spojnice se isporučuju s ili bez vijčanih čahura ili stezaljki za spajanje aluminijskih ili bakrenih vodiča.

Zaljevne-spojnice-ravne-i-odvojne
Zaljevne-spojnice-ravne-i-odvojne-2