Za izoliranja nisko- i srednjonaponskih nadzemnih vodova kupcima nudimo slijedeće glavne proizvode:

MVLC – Izolacijska navlaka koja pruža najnoviju tehniku izoliranja i pomaže u sprječavanju električnih kvarova uzrokovanih padom drveća ili životinjama koje dolaze u dodir s neizoliranim dijelovima vodova. Jednostavno se ugrađuje omatanjem oko vodiča uz pomoć ručnog alata (za kraće komade) ili uz pomoć posebno konstruiranog alata na ručni ili električni pogon (za duže dionice). Moguća je ugradnja i pod naponom. Kombinacijom dizajna i veličine osigurana je dostupnost proizvoda za poboljšanje i povećanje sigurnosti pogona do 25 kV i presjeka do 800 mm2. Može se koristiti i na višim naponima ukoliko se koriste dva sloja i izoliraju sve tri faze.

MVCC plašt osigurava izolaciju koja pomaže u sprječavanju prekida u napajanju, kao posljedice kontakta ptica ili malih životinja koje dolaze u dodir s faznim vodičima na nadzemnim mrežama. Plašt se jednostavno omota oko vodiča kao uzdužno razrezana cijev i osigura plastičnim vezicama. Nije potreban alat za ugradnju. Kombinacijom dizajna i veličine osigurana je dostupnost proizvoda za poboljšanje i povećanje sigurnosti pogona do 25 kV i presjeka do 1.500 mm2

OLIC– Pokrovni izolacijski kanali koji pružaju zaštitu od preskoka za nadzemne vodove. Ugradnjom OLIC kanala sprječavaju se prekidi napajanja uslijed dodira vodiča prilikom njihanja mreže te prolazni kontakti s pticama, životinjama ili granama. Jednostavna ugradnja koja ne zahtjeva specijalni alat, čini OLIC kanale idealnim za naknadnu primjenu na vodovima. OLIC-O kanal se natakne preko vodiča i učvrsti UV otpornim plastičnim vezicama. OLIC-C kanal se također natakne preko vodiča a učvrsti se pomoću zatvarača u obliku razrezane plastične cijevi s utorom te se može lagano otvoriti i ponovo koristiti. Kanali su pogodni za upotrebu na vodičima promjera 4 mm do 25 mm. Oba tipa kanala isporučiva su u dužini od 1 m i 3 m. Mogu se jednostavno rezati i na mjestu oblikovati zaštitu za široko područje oblika ili se međusobno povezivati u duge izolacijske lance. Mogu se ugrađivati i pod naponom

OLIT-M – Ljepilom oslojena, toploskupljajuća izolacijska traka koja je prethodno tvornički formirana u obliku spirale, kako bi se pojednostavila njena ugradnja oko vodiča nadzemnih mreža. Kada se traka omota oko vodiča i počne skupljati zagrijavanjem, ljepilo se topi i međusobno stapa slojeve trake na mjestu preklopa, tvoreći tako jednu omotavajuću cijev. Iako je ova traka samoljepljiva, ljepilo ne prianja na metal što omogućava njeno lagano skidanje kasnije kod održavanja na mreži. OLIT traka pruža izolaciju nadzemnih mreža i sprječava kvarove izazvane njihanjem vodiča i prolaznim kontaktima granja, ptica ili životinja. Traka ostvaruje izolaciju otpornu na preskoke do 17,5 kV ili do 25 kV ukoliko senamota i drugi sloj trake. Primjenjiva je za ugradnju na sve vrste vodiča promjera do max. 15 mm.

BCIC – Izolacijske zaštitne kape za ptice već godinama uspješno sprječavaju ispade nadzemnih distribucijskih mreža iz pogona, uzrokovane slučajnim dodirom ili opasnim približavanjem ptica dijelovima mreže pod naponom. Ove kape dizajnirane su da osiguraju dovoljno visoku zaštitu od dodira uz povećana svojstva materijala od kojih su izrađene. Zahvaljujući svom dizajnu, kape omogućava ugradnju i pod naponom kako na vodoravno ili okomito ugrađenim linijskim potpornim izolatorima tako i na završnim (zateznim) izolatorima. Dužina pokrivanja do približno 3 m na vodičima presjeka 16-240 mm2 može se postići ukoliko se uz kapu ugrade i dva produživača (na svaku stranu po jedan).

BCAC-AR – Izolacijska kapa za odvodnike prenapona štiti ptice i male životinje od neželjenih ispada na polimernim metaloksidnim odvodnicima prenapona.Kapa je dizajnirana tako da pokriva i prvo rebro odvodnika prenapona čime je dodatno povećana sigurnost od dodira. Dodatna krilca na krajevima kape pomažu učvršćenju kape a također dodatno povećavaju i sigurnost od dodira kako u suhim tako i u vlažnim uvjetima. Kapa pokriva većinu odvodnika prenapona s polimernim kućištem i promjerom preko šeširića od 95 mm do 127 mm. Za proizvodnju BCAC-AR kapa koriste se superiorni visokonaponski polimerni materijali za vanjsku upotrebu. Čvrsti i otporni na UV-zrake, stvaranje tragova i eroziju, ovi polimeri osiguravaju dugotrajne značajke u pogonu i s najtežim uvjetima okoliša.

BCIC- AFD – Preusmjerivač koridora leta ptica je dizajniran kako bi pomogao pticama da na vrijeme uoče nadzemne vodove i izbjegnu sudar s njima. Skrećući pažnju na vodove ranije, velike ptice poput gusaka ili labudova imati će dovoljno vremena da promjene smjer svoga leta i tako izbjegnu potencijalno kobne posljedice sudara s vodičima vodova. Preusmjerivači sadrže visoko vidljivu prizmatičnu refleksijsku traku koja omogućava pticama da je uoče i u uvjetima smanjene vidljivosti i magle. Sjaj ove trake koristi se za povećanje efekta preusmjeravanja u sumraku, kada se ptice inače vraćaju svojim koridorima. Ugrađuju se na svim vrstama vodiča promjera 4 do 22 mm i za nazivne napone do 72 kV.